Wie gaat er mee naar Linklove?

Twee weken geleden maakten we bekend dat we een ticket voor Linklove in Londen mogen weggeven van Distilled. Voor degene die ons de beste reden kon geven waarom we hem of haar mee moesten nemen, lag ook nog eens een vliegticket en hotelovernachting klaar. Een volledig verzorgde reis naar een sterker linkprofiel dus!

Om eerlijk te zijn hadden we op wat meer creativiteit van de gemiddelde Nederlandse (of Vlaamse) online marketeer gerekend. Misschien ligt het ook wel aan ons en heeft iedereen wel voldoende links, of is men bang voor eventuele bedmijten in de DeLuxe Suite van het Radisson Bloomsbury Hotel. Het aantal inzendingen bleef in ieder geval beperkt tot een paar tientallen (re)tweets en een dozijn reacties onder het artikel.

Dit maakte de keuze voor de winnaar echter wel eenvoudig. Eén inzending sprong er namelijk uit, want Wilco de Kreij gaf niet alleen 31(!) redenen om mee te gaan, hij laat in zijn artikel ook nog eens een creatieve manier zien om extra Tweets, Likes of plusjes te krijgen. Reden genoeg dus om Wilco aan te wijzen als winnaar.

Wilco, gefeliciteerd!

 
PS – Heb je onze wedstrijd ge(re)tweet, of heb je een reactie achtergelaten? Stuur ons dan even een mailtje als je alsnog naar Linklove wilt, want van Distilled mogen we ook nog een aantal kortingscodes weggeven.