wiep-knolMet link building ervaring sinds 2002 is Wiep Knol -zeker voor Nederlandse begrippen- door de wol geverfd. Zijn combinatie van creativiteit en doorzettingsvermogen zijn bijna een garantie voor uitmuntende resultaten.

Als spreker is Wiep aanwezig geweest op meerdere (inter)nationale zoekmachine marketing congressen, waaronder Search Marketing eXpo, SEOmoz / DistilledSearch Love en Search Engine Strategies. Zijn link building weblog is internationaal bekend, mede door de in 2008 gewonnen SEMMY zoekmachine marketing award.

Verder heeft Wiep vele workshops en trainingen gegeven, heeft hij bijgedragen aan SEOmoz’ alom gerespecteerde Search Engine Ranking Factors en is hij naast zijn werk voor Linkbuilding.nl ook eigenaar van Gila Media.

Aldus Wiep:

Een uniforme linkstrategie bestaat niet. Ieder bedrijf, iedere branche, iedere website en iedere pagina is immers anders. Maatwerk is dus noodzakelijk.

Link building is in principe niet moeilijk. Datzelfde geldt overigens voor het repareren van een auto, maar ook dat vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Een klein foutje kan immers desastreuze gevolgen hebben.

Het najagen van PageRank is de grootste fout die momenteel vaak gemaakt wordt. Binnen link building is dit slechts één van minimaal 25 factoren om in de gaten te houden. En bij lange na niet de belangrijkste!

Andere websites:
http://wiep.net
http://www.gilamedia.com

Twitter: http://twitter.com/wiep
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/wiepknol
Email: wiep {at} linkbuilding {punt} nl