Vacature medewerker Linkbuilding, (Commerciële) Communicatie en meer…

Het is misschien wat apart: een functietitel die eindigt op “…en meer…”. Maar het geeft wel precies aan wat we bedoelen. Wij zijn de zoektocht gestart naar een nieuwe collega die een plaats in wil nemen in de core van onze toko.
In deze functie ga je een onderdeel vormen van de basis waar het bedrijf op leunt. En hiervoor ben je linkbuilder en meer, communicatiemedewerker en meer, contentschrijver en meer!
Hoe we het precies moeten noemen? Geen idee… Maar als jij over die “overall plus” beschikt, dan zien we je graag een keertje op de koffie verschijnen.

Wat bieden we?

Bij ons kom je in jong team terecht met collega’s die passie voor hun vak hebben. Werken in een prettige sfeer vinden wij belangrijk!

Daarbij bieden we jou:
[check_list]

[/check_list]
Functieomschrijving

Als medewerker Linkbuilding en Communicatie ben je zowel de onvermoeibare schatgraver met goudkoorts, als de goochelaar met woorden die oog heeft voor detail. Je gaat voor het resultaat en je weet hoe je je ergens in moet vastbijten. Hierbij schakel je probleemloos van de ene taak naar de andere binnen je functie:

Aan de ene kant ben je een dedicated linkbuilder. Continu op zoek naar potentiële plekken voor de beste linkvermeldingen. Als linkbuilder ben je creatief in het vinden van nieuwe targets en beschik je over een goede dosis overtuigingskracht om de links ook daadwerkelijk binnen te slepen. Je hebt haar op je tanden en you don’t just take “no” for an answer!

Aan de andere kant ben je een acrobaat op het gebied van communicatie. Schrijven op het scherpst van de snede in het Nederlands of Engels: je draait er je hand niet voor om. Contentcreatie en zakelijke correspondentie kunnen probleemloos bij jou over de schutting worden gegooid. Taalfouten zijn je hierbij een gruwel en je beschikt van nature over tact en inlevingsvermogen.

Wie zoeken we?

De kans is groot dat we jou zoeken als jij je in de volgende punten herkent:
[check_list]

[/check_list]
Hoewel relevante ervaring zeker een pre is, vinden wij goede motivatie de belangrijkste eigenschap!

Reageren?

Neem contact op per e-mail t.a.v. Martijn Anschütz en stuur ons je sollicitatiebrief en CV.