Vacature Linkmarketeer

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een linkbuilder. Of, eigenlijk, naar een link marketeer, want de naam linkbuilder doet de job te weinig eer aan.

Als linkbuilder bij Linkbuilding.nl weet jij dat een linkvermelding krijgen niet zomaar alleen een “linkje vragen” is. De vraag die je jezelf stelt als linkbuilder is niet ‘Zal ik de linkplaatsing krijgen?’ maar ‘Hoe zal ik de linkplaatsing krijgen?’. Hierbij zijn communicatie, doorzettingsvermogen, overtuigingskracht, creativiteit en commercialiteit je belangrijkste handvaten.

Om je werk als linkmarketeer goed te kunnen doen beschik je over goede taalvaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Daarbij heb je overall een goed gevoel voor communicatie en deins je er niet voor terug om op het scherpst van de snede te corresponderen. Wij verwachten dat je je kunt vastbijten in je projecten. Je houdt wel van een uitdaging en je zet van nature alles op alles om de race tegen welke concurrentie dan ook te winnen.

Eigenschappen Linkbuilder bij Linkbuilding.nl

[check_list]

[/check_list]

Wat we bieden?

Als linkbuilder bij Linkbuilding.nl werk je in een jong team met collega’s die passie voor hun vak hebben, we bieden je:
[check_list]

[/check_list]

Reageren?

Neem contact op per e-mail, voorzien van een gemotiveerde sollicitatie en CV., ter attentie van M. Anschütz.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.