Martijn Anschütz is een linkbuilding specialist pur sang; Hij zag al vroeg in dat er een enorme kracht achmartijnter links schuil gingen en heeft zich dit specialisme afgelopen decennium “eigen” gemaakt.

In de afgelopen jaren zijn er de verschillende trends gepasseerd, en met deze in het achterhoofd heeft Martijn eigen methodieken ontwikkeld die met name op de lange termijn uitstekende resultaten opleveren.

Naast zijn werk voor Linkbuilding.nl is Martijn ook actief voor M4M, waarvan hij oprichter is. M4M, en daarmee Martijn, is het eerste Nederlandse bedrijf dat zich specifiek op linkbuilding strategieën richtte. Een bewezen succes, inmiddels bestaat het bedrijf uit 5 online strategen en werken zij voor een gevarieerd klantenbestand. Tevens is hij partner binnen Indyrank.

Aldus Martijn:

Er is inmiddels veel over linkbuilding te lezen op internet; Iedereen weet dat links belangrijk zijn, toch is het opzetten van een goed doordachte strategie en de executie daarvan het best in handen van een specialist.

Er zijn verschillende tactieken waarmee je op dit moment op de competitieve termen kan ranken. Zoekmachines worden steeds slimmer en hebben een oneindig geheugen. Het is verstandig om te realiseren dat alles wat je nu doet, op je record voor morgen staat.

Linkbuilding referenties opsommen is vanuit concurrentieoogpunt not done, deze komen via “word of mouth”. Heb je link building advies nodig? Zoek iemand met een goede reputatie in dit vakgebied!

 

Andere websites: http://m4m.nl
Twitter: http://twitter.com/martijnanschutz
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/martijnanschutz
Email: martijn {at} linkbuilding {punt} nl