10 - 2

Ga JIJ mee naar Linklove in Londen?

Op 30 maart organiseert Distilled in Londen het enige linkbuilding congres ter wereld, Linklove. De afgelopen twee jaar waren we als spreker aanwezig op Searchlove (het breder opgezette broertje van Linklove) en waren beide keren positief verbaasd over het uitzonderlijk hoge niveau van de Distilled-conferenties. Reden genoeg dus om dit jaar, met een grotere groep, opnieuw af te reizen naar Londen.


Richard Baxter geeft een presentatie tijdens één van de vorige conferenties van Distilled

Na afloop kun je op de websites van Outspoken Media of State of Search ongetwijfeld een verslag van de sessies lezen, maar zelf getuige zijn van de presentaties van onder meer Rand Fishkin en Wil Reynolds én aanwezig zijn op de aansluitende netwerk-party is natuurlijk vele malen beter.

Nog geen kaartje?

Niet getreurd, want Linkbuilding.nl mag van Distilled één toegangsbewijs voor Linklove London weggeven. En we zijn de flauwste niet, dus betalen wij ook nog eens je vliegreis en een hotelovernachting!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel: vertel ons waarom we jou mee moeten nemen naar Linklove. Je mag een reactie achterlaten, ons aanspreken op Twitter of er zelfs speciaal je Google Plus profiel voor afstoffen – wat jij wilt. En van een blogpost worden we natuurlijk helemáál blij ;) Laat ons uiteraard wel even weten waar je berichtje staat, zodat we deze zeker zullen vinden.

En dan?

Over twee weken maken we bekend wie -volgens ons- de beste reden heeft gegeven, en daarom meegaat naar Londen. Houd tot die tijd 30 maart nog maar even vrij in je agenda ;)

 1. Richard 10 Feb 2012 |

  Met mij is het gezellig bierdrinken, én ik weet de weg naar de Crobar te vinden (SHOTJES!).

 2. Eduard Blacquière 10 Feb 2012 |

  Omdat jullie er vanaf vandaag een sitewide link bij hebben op een al vanaf 2006 actief en bekend nationaal SEO blog, uiteraard met ‘linkbuilding’ in de anchor :D

 3. Herman Dailybits 10 Feb 2012 |

  Omdat 1 van de hoofddoelen van mijn nieuw opgerichte online onderneming (“Daily Bits”) het verwerven van werelddominantie is. Van het spel Risk weet ik dat je eerst de UK moet veroveren, voor je de grote stap richting het continent Amerika kan zetten. Dus eerst Londen maar eens veroveren… Welke kleur van Risk-leger kiezen jullie?

 4. Dave 13 Feb 2012 |

  Omdat ik jullie dan eindelijk eens kan ontmoeten en nog meer tips uit mijn linkbuilding arsenaal kan vertellen ;)

  dave

 5. Harm 13 Feb 2012 |

  Als je mij niet meeneemt jonge…… dan…. dan….
  Ik weet je zo te vinden en als ik je eemaal te pakken heb dan zal ik je eens een fijn stukje fysiek linkbuilden laten zien.

 6. Martijn Scheijbeler 13 Feb 2012 |

  - Het leuk is jullie (weer) een keer te spreken.
  - We met Springest (nog) altijd willen blijven leren.
  - LinkLove en SearchLove vorig jaar ook te gek waren.
  - Ik jullie voor altijd dankbaar zou zijn.
  - Nederland nog meer goede linkbuilders kan gebruiken.

  Hopelijk werkt de EDIT knop van de comments ;-), zodat ik nog meer redenen kan toevoegen om jullie te overtuigen.

 7. Rutger 16 Feb 2012 |

  Omdat een linkbuilding Padawan als ik, enorm veel kan leren van een bezoek aan Linklove, met dé linkpupeteers van Nederland.

 8. Joris 20 Feb 2012 |

  Omdat het een interessante manier is om kennis met jullie te maken en omdat het voor een klein, maar internationaal georiënteerd bedrijf, opererend in een nichemarkt, van cruciaal belang is om op een goede manier (en met de juiste partners) met linkbuilding bezig te zijn!

 9. Ricardo 22 Feb 2012 |

  Ik zou graag mee willen gaan naar Linklove London om te ontdekken of er nog meer manieren zijn voor linkbuilding dan blogcomment spam

 10. Bob Jones 23 Feb 2012 |

  Omdat ik in de meest afgelegen stad ter wereld woon (Perth, West Australia) en tickets ONTZETTEND duur zijn waardoor ik zo een beetje elk interessant SEO congres helaas moet missen.

 11. Wouter de Rijk 23 Feb 2012 |

  Beste Webmaster,

  Mijn naam is [marketeer naam invullen] en ik werk voor een hele leuke webwinkel die perfect aansluit bij je website! Wil jij je bezoekers tevreden houden en doorsturen naar een website met relevante informatie? Plaats dan deze link (http://www.jaaaaaamaarnatuuuuuuurlijk.nl) op je website en geef me even een seintje als dit is gebeurd!

  Bedankt alvast!

  Tja, dit is natuurlijk een beetje achterhaald. Ik wil graag weten hoe deze wereld echt in elkaar steekt.

 12. Pingback: 31 redenen waarom ik naar LinkLove zou willen gaan

  [...] weken geleden kondigde Martijn & Wiep aan dat er een Linklove kaartje te winnen valt. Linklove is het enige linkbuilding congres ter wereld en vind op 30 maart in Londen plaats. De [...]

 13. Wilco 23 Feb 2012 |

  Zojuist mijn redenen gepost @ http://www.emarky.nl/31-redenen-voor-linklove/ ;-)

 14. Pingback: Wie gaat er mee naar Linklove? | Linkbuilding.nl

  [...] weken geleden maakten we bekend dat we een ticket voor Linklove in Londen mogen weggeven van Distilled. Voor degene die ons de [...]

 15. Jeroen Desloovere 24 Feb 2012 |

  Ik wil mee, omdat een SEO Belg niet mag ontbreken.

Geef een reactie