Content Marketing

Je kent de uitdrukking ‘content is king’? Wel, content en links regeren het koninkrijk gezamenlijk. Waar Koning Content prominent aanwezig is, blijft Koningin Links liever op de achtergrond.

Wie van beide het belangrijkste is en de touwtjes in handen heeft, doet er niet toe. Je hebt immers beide nodig om het koninkrijk goed te kunnen regeren. Content én Links.

Waarom moet ik naar je linken?
Een webmaster of redacteur vragen om een link naar je website op te nemen, is hetzelfde als een journalist vragen of hij (gratis) een stukje over je bedrijf wil schrijven. Waarom zou hij of zij de moeite nemen om je bedrijf gratis reclame te bieden?

Je geweldige product of uitzonderlijke service zijn in negen van de tien gevallen niet voldoende. Je moet meer te bieden hebben. Webmasters en bloggers moeten eigenlijk niet om je heen kunnen.

Content marketing: de online matchmaker
Welke onderwerpen passen bij je product of dienst, zijn interessant voor je doelgroep én maken iets los bij de redacteuren van de belangrijkste blogs en websites uit je branche? Linkbuilding.nl is niet alleen je contentmatchmaker, maar zorgt er ook voor dat je relatie succesvol wordt. En blijft.

Dankzij onze ervaring weten we al snel met wat voor content je website het meeste succes zal hebben. Infographics, onderzoeken, checklists, of wellicht een ander type content – wij zorgen ervoor. En we brengen het onder de aandacht van de juiste bloggers, redacteuren en andere influencers.
Ja, ik wil ook graag geweldige content, links van invloedrijke, relevante websites en een betere vindbaarheid!