Hoe Start je een Linkbuilding Campagne?

Tweet Voor websites die al een tijdje online zijn, is het starten van een linkbuilding marketing campagne veel makkelijk dan je misschien in eerste instantie zou denken. Het is niet nodig om direct op zoek te gaan naar nieuwe inkomende links. Veel makkelijker, sneller en effectiever is het juist om het dichter bij huis te.

Vacature Linkmarketeer

Tweet Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een linkbuilder. Of, eigenlijk, naar een link marketeer, want de naam linkbuilder doet de job te weinig eer aan. Als linkbuilder bij Linkbuilding.nl weet jij dat een linkvermelding krijgen niet zomaar alleen een “linkje vragen” is. De vraag die je jezelf stelt als linkbuilder.

Wie gaat er mee naar Linklove?

Tweet Twee weken geleden maakten we bekend dat we een ticket voor Linklove in Londen mogen weggeven van Distilled. Voor degene die ons de beste reden kon geven waarom we hem of haar mee moesten nemen, lag ook nog eens een vliegticket en hotelovernachting klaar. Een volledig verzorgde reis naar een sterker linkprofiel dus! Om.

Ga JIJ mee naar Linklove in Londen?

Tweet Op 30 maart organiseert Distilled in Londen het enige linkbuilding congres ter wereld, Linklove. De afgelopen twee jaar waren we als spreker aanwezig op Searchlove (het breder opgezette broertje van Linklove) en waren beide keren positief verbaasd over het uitzonderlijk hoge niveau van de Distilled-conferenties. Reden genoeg dus om dit jaar, met een grotere.

Online Due Diligence

Tweet Stel: je bent bezig met een online bedrijfsovername, of je hebt interesse om een website over te nemen. Bij de waardebepaling hiervan is een goede analyse dan uiteraard van zeer groot belang. Bij grotere overnames kom je dan al snel uit bij een due diligence onderzoek. Bij een standaard due diligence onderzoek wordt het.

Wat Te Doen Als Natuurlijke Links Uitblijven

Tweet Eerder deze maand schreef Ramon Eijkemans een sterk stuk over goede content en linkbuilding, waarin hij uitlegt hoe een doordachte contentstrategie tot meer links kan leiden. Maar wat nu als, zoals Ruben Timmermans ook al opmerkte, de content al aanwezig is? Of als de links simpelweg uitblijven? Geen probleem, want ook bestaande goede content.

8 Redenen Waarom Automatische Linkbuilding Software Niet Werkt

Tweet Kort geleden werd mij de vraag gesteld welke automatische linkbulding software ik zou aanraden. Mijn eerste reactie was, of deze persoon een bruikbare tool als Linkdiagnosis of MajesticSEO bedoelde.  Hij maakte echter duidelijk dat hij meer op zoek was naar software waarmee je zoveel mogelijk linkverzoeken tegelijkertijd kunt versturen. Dit als link strategie voor.

De Belangrijkste Vraag bij Linkbuilding

Tweet Als het gaat om linkbuilding, dan wordt dit nog wel eens overschat en te ver doorgeanalyseerd. Hoewel sommige linkbuilding tools zeer handig zijn, en er ook andere factoren meespelen, komt de essentie van linkbuilding neer op het beantwoorden van één vraag. Als je direct en zonder aarzelen het antwoord weet op de vraag “Waarom.